Der vil løbende blive tilføjet nyt materiale indenfor alle fag og sværhedsgrader. Kosmos er stadig i sin spæde udviklingsfase og mængden af indhold er fortsat begrænset. Ønsker du at foreslå velegnet videobåret undervisningsmateriale, er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil vurdere om det skal tilføjes her.

KULTUR+

Kulturfagspakken (Historie, Samfundsfag og Kristendomsundervisning) til højintelligente og særligt begavede børn i folkeskolens udskoling. KULTUR+ indeholder videokursus og lærervejledninger til undervisere og 30 differentierede undervisningsark til elever.
Se mere

UD OVER RAMPEN

Tværfaglig undervisningspakke i at udregne, bygge, udsmykke og bruge skateramper. ​ Ved hjælp af matematiske opgaver, instruktionsvideoer og konkrete gruppeprojekter kan eleverne designe og konstruere nye skateramper til skolen udendørsområder.
Se mere

SOV GODT

En række informationsfilm om dårlig søvn. Unge danskere sover dårligere og dårligere og det har enorme konsekvenser for deres faglige, fysiske og sociale liv. I disse korte film gennemgår værten Mads Bork Jepsen de værste søvnvaner blandt unge og får gode råd fra landets førende søvneksperter.
Se mere

HVAD ER EU?

Seks korte animationsvideoer om EU. ​ EU er en stor og kompliceret størrelse og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad bl.a. en kommissær, et forbehold, en traktat, euroen og Det Europæiske Råd er. I disse seks korte animationsvideoer får du en grundlæggende gennemgang af de…
Se mere

MAYDAY MATEMATIK

Hurtigt styr på matematikken. ​ Mayday Matematik går grundigt til værks i en række videoer som knækker de grundlæggende svære nødder i matematikken.
Se mere

HISTORIEDYSTEN

Quiz med mening. ​ Gennem underholdende animationsvideoer til de lidt lavere klassetrin i folkeskolen kan der dystes i en række markante dele af den danske historie.
Se mere

KÅRES SKOLE

En klog kanal med fysik og kemi. ​ I Kåres personlig videoskole kommer du vidt omkring i fysikkens og kemiens verden. Uanset om det handler om drivhuseffekt, lydbølger eller fedt i spegepølser, så har Kåre og hans venner gode forklaringer parat.
Se mere

COAGMENTO

Alt om politik – med mere. ​ Med hjælp fra eksperter og førende politikere får du her hjælp til at finde op og ned i alt indenfor politik fra EU, fagforeninger, markedet, kriminalitet og social ulighed.
Se mere

KOSMOS er en gratis service fra​

Scroll til toppen